Bloggar mer imorgon...

tjena!!


jo sorry att jag inte har bloggat på typ 2 dar men har haft fullt upp...målandet som jag kommer att berätta mer om imorgon;) Men nu blir de tv för orkar ingenting mer:D

Slänger nog upp en video imorgon för orkar nog inte blogga så mycket imorgon även om jag nu har fått upp suget;)

puss// KevinBoy♥

Bara varit hemma idag...

Fattar inte att man kan vara såhär lat på en lördag!!

Ja jag har ju inte gjort något speciellt viktigt idag, eller har ju tömt garderoben som snart ska rivas så de nya rummet tar form (visar före och efter bilderna efter jul), för de är då vi ska påriktigt sätta igång o riva och göra om här hemma.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, måste hitta på någonting för såhär kan vi inte hålla på...kan ju köpa brun utan sol imorgon...de är alltid nått:)

kramar!!

//KevinBoy♥


Snart mat!!

Tjena alla!!

Sovit gott?? De har jag,sov ända till 9 :)

Men snart är de mat så ska ta och stänga av datorn för att sedan käka och sen in i duschen:)

Ses sen:)

//KevinBoy♥


(Test)



//KevinBoy


Dagens musikval!!

Okay!! de va några timmar sen jag kom hem men orkade verkligen inte blogga...va så himla frusen så va tvungen o ta en värmekudde,
 (om ni inte vet va de är så är det en kudde med typ ris i som man lägger i micron så att den blir varm,lägger den på magen eller ryggen) som passade perfekt en sån här frusen dag:)

Nu väntar jag på att dom andra familjemedlemmarna ska komma hem, vill ha mat nu!!!










//KevinBoy♥


Blir själv hemma med bror...

Mosh!!


Japp nu har man slutat skolan för denna vecka...nu blir de ca 25 min:rs väntan tills bussen kommer. Sen blir de hem till bror och kolla till han (han är sjuk och stannade hemma idag), skönt för han;)

Sen resten ut av kvällen blir man själv hemma med han tills mamma och pappa kommer hem från julklapps shoppandet. Undra vad dom har köpt till mig;) Blir spännande (!!)

Bloggar när jag kommit hem...ska gå hem från bussen:( Kommer bli kallt!!


(google bild)

//KevinBoy♥


...

tjo!!

Sitter i skolan... har snart svenska (tröök) men snart är de helg, skönt så får man ta de lugnt lite;)

Bloggar sen...

Fredag!!:D

godmorgon!!

Ni slänger vi in ett inlägg innan jag till skolan!! (pappa är i bilen så måste nog springa ut nu)

Men idag blir de bara o ta de lugnt hemma efter skolan, är ensam hemma själv med brorsan för att pappa och mamma är i borlänge och handlar julklappar (spännande;)!

Men varför får jag aldrig tid åt o ta mig iväg o köpa brun utan sol!! finns kanske på ica här i byn!! ska kolla om dom har något nu på matrasten:D

Ha de gött denna fredag nu!!

// puss KevinBoy♥


Ingen jobbig dag precis!

Go kväll alla!!

Japp då va torsdagen gjord och nu sitter man i sängen och ska snart börja plugga matte...inte de första man vill göra efter man har kommit hem efter en dag slitande på skolan;)

Eller ja vi hade ju inte så jobbigt på skolan...kollade film på samhälls lektionen och sen gjorde några frågor om hjärnan, nervcellerna igentligen för att vara noga. (haha töntigt de lät) men iaf så gjorde man de, körde hem och bara ta de lugn:)

Men nu ska jag försöka göra lite matte:)

ps! Måste kolla vad jag ska inhandla (blir nog mer än man tänkt sig;)


//KevinBoy♥


Väldigt snabbt inlägg!!

Hello:D

Japp redovisningen gick ju jätte bra, skönt att man är av med de!!

Orkar inte skriva nå mer idag (hinner inte för nu börjar paradise hotell)!!!


puss KevinBoy<3

Littet snabbt inlägg...

Just nu sitter jag i skolan:) har snart sammhäll och så ska vi redovisa vårat arbete om ett land som vi skulle berätta om:) Hoppas de går bra:)

// kram KevinBoy♥


Godmorgon!!

God morgon alla!!

Just nu så sitter jag och håller på o fixar med håret, vet inte vilka kläder jag ska ha, funderar på den stickade tröjan som jag fyndade på rean för några månader sen...men har ingen brun utan sol så vet inte vad jag ska ha på mig:)

Vi får se!

Bloggar från skolan:)

puss

//kevinBoy♥


Paradise hotell!!

Nu Börjar Paradise Hotell!!!



//KevinBoy



Disneychannel!!

Tjena alla glada!!

Jo just nu sitter jag o slappar framför min brors tv, sitter o kollar på disneychannel efter en dag som spenderades med pappa och lilla syster.

Vi va som sagt upp till badhuset o badade (skönt för vi hade typ hela badhuset för oss själva) och sen efter de så gick vi över till Mcdonald´s och käkade:)



jag:)

//KevinBoy



Imorgon!

Imorgon ska jag, min lilla syster och pappa upp till stan...kommer bli jätte kul!!



För imorgon ska vi bada och sen efter de ska min mamma och lilla syster klippa sig, hoppas de blir bra (de kommer de) ;) Själv ska jag nog sno med mig lite mer brun utan sol hem...den är slut så måste ha mer:D

Nu har jag bestämmt mig...ska göra ett videoinlägg imorgon...hoppas den blir bra, men brukar låta mötkare över telefon och när jag blir filmad...jaja vi får se,nått ska de bli:D

BTW!: Detta är ett tidinställt inlägg!


Puss KevinBoy

 


tjo

Tjo Bloggen!!

Ja idag har de inte hänt så mycket!

Det som vi gjorde idag va o laga mat ela dagen (och gjorde omprov) , de gick jätte bra:) Vi lagade pannkakor och gjorde någon sorts mouse (choklad moussen va skit good btw) :D

Nu ska jag bara slöa och ta de lugnt...ska borja videoblogga nu i veckan hade jag tänkt, undra om någon i klassen vill va med:D:D

Vi får se;)!



KevinBoy



va ett inlägg :o

Hej

Jupp idag fick jag tillbaka suget på att börja blogga igen:D de gillas väll??

Men idag hände inte å mycket...omvårdnadslektion och sen samhäll så efter de åkte jag hem och har bara slöat (känner mig extremt förkyld och om min hals inte blir bättre så skulle jag kanske få äta pecelin) :s och de vill vi ju inte.

Men förutom de så håller jag på med brun-utan-sol...supernöjd med den men den torkar jätte segt!!

Tips på Brun-Utan-Sol (eller som jag kallar de: BUS);)!?



Denna har jag nu!!

//KevinBoy



RSS 2.0