Kyle XY

En serie som faktiskt är riktigt bra och som jag har kollat väldigt mycke dom senaste dagarna: Kyle XY! Det gick väldigt mycke på kanal5 vad jag kommer ihåg för några år sen. Det är lite så här fantasi-framtids-alien-drama-komedi serie:P men den är inte så överdriven som man kan tro. Men jag är bara på 3:e säsongen...mycke konstigt kan ju hända:P

Litet tips bara!


Dagens Musikval!!

 
 

Tatuering

Jag har verkligen velat skaffa mig en tatuering ända sen...jag vet inte hur länge:) men om jag ska göra en så måste den som ska göra min tatuering göra den precis som jag vill och vara riktigt bra! Tänker inte gå hem till någons garage eller källare eller nått sånt och få en ful tattoo med skagiga streck. Fast om människan är hur grym som helst så får man väll blunda för omgivningen:P 







Vet inte om jag ska göra någon ut av dom här precis...men lite inpiration skadar väll inte;)


Första dagen på jobbet...


Första dagen på jobbet sen semestern!! Det gick bra och tiden gick så sjukt snabbt...snabbare än vad jag var beredd på. Känns som att det kommer bli en bra arbetsvecka!! Så nu tänker jag ta på mig mina mjukisbyxor och plasera mig i soffan framför en bra film! 


Portabel laddare!!

Hej alla! 
Kolla vad jag köpte igår när jag var i Falun. Det är en portabel laddare som är perfekt att ha med när man nästan har slut på batteri i mobilen eller sin iPad!
Behövde verkligen köpa en sån här nu när min Iphone håller på o ge sig...batteriet i min Iphone är verkligen kasst nu, ska köpa Iphone6 när den kommer! Inte bara batteriet utan hela iPhonen som håller på o gå sönder:/


Fredag!!

Godkväll alla!!

Hoppas ni har/haft en toppen dag/kväll!!

Har inte skrivit på ett par dagar!! Men har varit till Stockholm och handlat in lite snyggt, var på jensens Bofhus och åt mm. Men tänkte skriva mer om det imorgon!!

Har en toppen kväll nu denna fredag!

(Hade inga bilder så får bli denna från förra helgens grillning!!) :D 

Starbucks #2

Som ni vet så har jag blivit lite smått beroende av ice-Coffee eller cold Coffee kanske man mer säger:P skit samma! Smakade dom här nu i sommar och kan säga direkt att GÅ OCH KÖP CHOCOLATE MOCHA!! Gaah!! Galet god alltså! 

Men en som jag inte kunde förstå mig på, eller mer inte kunde bestämma mig om den var god eller inte var Skinny Cappuccino, var ganska speciell smak på den alltså! :P 


Dröm som ska bli verklighet!

Har alltid drömt om att bygga ett eget hus, från grunden! (som ni kanske redan vet) men tänk att kunna bestämma helt själv, storlek, planlösning mm...känns som att jag har skrivit det här förut, men det är nog min näst högsta dröm just nu. :) 
Det ska va vitt och stort!




Element och sol

Hey alla!!

Fattar inte hur klockan redan är 15! Jag vaknade ju nyss!! Eller nja vaknade 9 men kändes som man nyss gick upp:P 

I alla fall så har jag hjälpt mor och far med att sätta dit deras element i köket. Nu är det bara fönsterbrädorna kvar sen är det nästan klart:)

Men just nu ligger vi ute i solen och har de gött! Ska ligga här nån timme och njuta medans man är ledig!:P
Jo jag tog av mig strumporna...och shortsen:P

Viktigast...



Det absolut viktigaste som jag måste ha just nu är en riktigt säng!! Har en Ikea säng just nu och den är så låg så känns som man ligger på golvet...och den är jättesmal och liten, ingen dubbelsäng heller. Det är absolut nr 1!

Sen har jag ingen dator hemma, får låna syrrans iofs men den är himla seg. Funderar på en MacBook Air, smidigt att ha med sig överallt:)

Och till sist behöver jag nya skor, har blåa Nike som ni kanske har sett på min instagram! Men kul och gå runt i blåa skor hela tiden...nej blir dom här två som ni kan se på listan. Tycker dom är grymt snygga och kan ha till allt!




Onsdag!

Hey alla!

Har verkligen inte gjort ett dugg idag, vilket kan vara skönt ibland:)

Hade tänkt att ta mig in till stan för att sola en 25 minutare och handlat lite saker till lägenheten. Meeen kände att jag är så extremt trött och lat idag så skulle ha somnat i solariet om jag la mig ner...:P 

Nej men sitter och kollar film med lillasyster, hon är sjuk så vi kollar Lorax på blu-ray! Tycker den filmen är bra grym ändå^^

(Ånej...nu vart jag sugen på saltade chips^^')




Nya hörlurar!

Inte så intressant men ville bara visa dom nya hörlurarna jag skickade efter samtidigt som solglasögonen! Tyckte dom var lite roliga just för att sladdarna är som en dragkedja. Dom var grymma  att ha när man var ute och sprang, och slapp trasslet som lätt blir med hörlurarna! :P



Torsby dag 2!

Hey alla!! 

Vilken dag! Full gång hela dagen, åkt fram och tillbaka, hit och dit! Men det har varit jättekul! Första matchen så vann våra tjejer, jättegrymma verkligen!! Men andra och sista matchen för dagen så gick det inte lika bra...lämnar de så:)

Imorgon har dom två matcher till!! Då blir det åter igen fram och tillbaka i bilen, men tycker det är grymt kul att kolla på när dom spelar, blir så inne så kan inte sitta still ^^ .

Var också på invigningen, cupen heter förresten Svennes-cup! Var grymt många lag som var med iår, över 100 lag. Lag kommer också från Norge, så brukar jämnt vara nått lag innan våran match börjar som man kan kolla på! Lite kul:)
Invigningen!

Promenerade ner mot centrum!

Och vårat lag!!:D 

RSS 2.0