Detta ska jag köpa imorgon!!



Pris

99:-








Pris

199:-








fred perry
SEK 650 (30% off)





ELLER!!!!

Legend!

SEK 699




Vi får se vad jag väljer för sorts skor... kanske tar båda:D



Kram //Kevin

Kissie sa idag:




Dagens outfit!

Såhär ser jag ut idag när vi ska åka och skjuta på Kungens skjutbana, snyggt va?  Man ser dock hur bakis jag är i ansiktet.. Haha, nåja.. Ska köpa något knäckebröd på vägen dit så jag får i mig lite iaf.. Hatar att äta när jag är bakis! Gör inte ni också det? Folk säger man ska äta fett-mat men det åker ju bara raka vägen upp, onödigt..!

 

 

 

 

Tröjja – MQ

 

 Jeans - Crocker 

 

 Väska - LV

 

 Skor - LV

 

 

 

 

 





Maria Montazami sa idag:





kl 11:21

Nicho gillar våfflor!

Dessa våfflor gjorde jag till Nicholas till frukost. Han tyckte dom var
jättegoda. Frasvåfflor utan grädde!!!


Sol Sol Sol!!!




Nu blir de ut och sola i de fina vädret!!
Ses sen//Kevin!


Min födelsedag imorron!!!



Ja imorgon är de min födelsedag!!!
Imorgon så ska man till borlänge och kolla på några hjälpmedel i någon timme, sen ska man till kupolen och shoppa!! Kan de bli så mycket bättre??
Jo såklart!!
Ska hem och fira med familjen!! Mycket med tårta!!!


Posh24:



Väldigt Fergie!

Den 30 maj 2010
Fergie gillar grått och svart!
Snygg päls! Solglasögon är ett måste!
Fergie och Black Eyed Peas är som bekant på turné och befinner sig just nu i London. Bandet bor på exklusiva St. Martin's Lane Hotel och igår morse såg vi Fergie lämna hotellet iklädd en supercool lammullspäls och sylvassa klackar! Väldigt Fergie!







Lady Gaga rockar Birmingham!

Den 30 maj 2010
Undrar vad den väger?! Gaga spelar på ett brinnande piano! Intressant gitarr!
Lady Gaga är ju inte den som sparar på krutet när hon uppträder och det kan man se på de här bilderna från hennes live-spelning i Birmingham, England igår kväll! Lady Gaga bytte om inte mindre än sex gånger, spelade på ett brinnande piano och underhöll publiken som ingen annan kan! Vilken artist hon är!



Kissie sa idag:





Ska träffa Bobbys mamma ikväll..

Jag ska träffa Bobbys mamma idag.. Han vill att jag ska ha på mig en polotröjja ikväll, men det kan han glömma!! Ska ha kortkort och urringning dagen i ära.. Haha skojjar bara.. Men vågar man träffa hans mamma..? Vi är inte tillsamans utan jag träffar hennes bara som en rolig grejj, typ..

 

Så ikväll ska iaf alla vi äta middag tillsamans, blir roligt! Får se om jag orkar vara ute efter det eftersom det blev rätt mycket rosé igår vid inspelningen hehe..

 

 

Wish me luck..!!

 

 

 

 

 

 

 

Men skulle lätt kunna byta ut Bobby

 mot snyggingen i mitten,

vem är han?! Jättesnygg ju!!





nelly.com (3 nyheter för Dam & Herr)

Herr!!




Berlin Embroided
adrian hammond
SEK 399





Suit - Obama Bag
suit
SEK 1749





Puma - Tekkies
puma
SEK 749







Dam!!




Siren - Amor Shoulder Trim
siren
SEK 649





Cheap Monday - Kristel Flower Patch
cheap monday
SEK 495





Vintage By Fe - Anna Watch
vintage by fe
SEK 539



Posh24:





Kim Kardashian drar på sig mjukisarna!

Den 29 maj 2010
Kim Kardashian drar på sig mjukisarna!
Birkin -väskan lyfter outfiten lite!
Det händer inte ofta men ibland så väljer till och med Kim Kardashian att skippa klackar och stuprörsjeans till förmån för sina favoritmjukisar! Vi är vana vid att se henne perfekt sminkad och superchic så vi blev faktiskt lite förvånade när vi såg henne på stan i mjukisar och en vit t-shirt. Inte för att hon inte var snygg, för det var hon självklart ändå!





Kristin Cavallari hotar avslöja The Hills-hemligheter!

Den 29 maj 2010
Kristin Cavallari hotar avslöja The Hills-hemligheter!
Undrar vad för chockerande detaljer hon kan avslöja?
Som ni vet så börjar tv-serien The Hills närma sig slutet men Kristin Cavallari är fast besluten att tjäna så mycket pengar hon kan innan hon blir arbetslös! Kristin har nämligen avslöjat att hon väldigt gärna vill skriva en bok om alla hemligheter och intriger som pågår när kamerorna inte är på! Enligt henne själv så hindrar hennes kontrakt henne från att prata om serien men när kontraktet slutar gälla så finns det inget som stoppar Kristin från att berätta allt! Vi kan inte vänta!





Vem bar den bäst- Tyra eller Kim?

Den 29 maj 2010
Supermodellen Tyra Banks visade upp sin slimmade kropp i denna Rachel Roy-klänning på Daytime Emmy Awards menan tv-stjärnan Kim Kardashian bar den på ett event i Los Angeles. Båda matchade klänningen med liknande hudfärgade pumps men lyckades ändå sätta sin egen prägel på den! Vem tycker du lyckades bäst?





Den här veckan har allt handlat om Sex and the City!

Den 29 maj 2010 Sarah Jessica Parker vid världspremiären i New York i måndags! Inspireras av Carrie Bradshaws snygga stil! I tisdags var det dags för premiär i Sverige! Vi tog en titt tillbaka på Carries fantastiska stil! De fyra damerna bara älskar röda mattan!
Som ni redan vet vi det här laget så älskar vi Sex and the City! Den fantastiska serien som sänts i över ett decennium blev till en succéfilm och nu, ännu en film - är det inte underbart?! Just den här veckan har vi fokuserat extra mycket på Carrie och hennes bästa vänner i New York, då Sex and the City 2 hade premiär över hela världen i torsdags och flera olika förhandsvisningar har ägt rum i veckan!

Den här veckans hetaste Sex and the City artiklar;
- Spana in alla bilder från världspremiären av Sex and the City 2 i New York här!
- Inspireras av Carrie Bradshaws stil här!
- Det var ju även en premiär i Stockholm i veckan! Bilderna hittar ni här!
- Vi tog oss en närmare titt på Carries olika stilar genom åren! Ta en titt du också!
- De fyra damerna bara älskar röda mattan! Spana in alla bilderna här!





Rima är inte Dougs enda tjej!

17:37 den 29 maj 2010 Kanske stämmer ryktena inte ens?
Miss USA 2010 Rima Fakih var med på Mets-träningen i Queens, New York igår eftermiddag och hade ett stort leende på läpparna. Frågan är hur glad hon är efter att Doug Reinhardt setts hålla hand med en annan tjej i LA? Vi får väl hoppas att Rima är medveten om att hon inte är den enda tjejen i Dougs liv!


Maria Montazami sa idag:




Postat kl 12:36

Videoblogg! Bella's birthday


http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/


mobilbloggar!!

Tjo!   va upp till marknaden (som va kass) sen hem och äta, skriver mer sen:D<3

nelly.com (3 nyheter för Dam & Herr)

Herrar!!!

Steve Shorts
filippa k
SEK 899




Jakato
humör
SEK 299



Fred Perry - Kingston Jersey
fred perry
SEK 699







Dam!!!!




Mette Funny Dress
only
SEK 199





Timeless - Flirt
timeless
SEK 499






Charlott Vasberg - Duffel Bag
CHARLOTT VASBERG
DUFFEL BAG

SEK 1849


Maria Montazami sa idag:






Smygköpet

 kl 09:16

Här är jag filuren som försöker bära in denna supertunga 2-meters
candelabra som jag har köpt utan att Kamran vet något.




Nu är den inne!

kl 13:26

Candelabran är på plats och Kamran har inte sett den än. Phew!






kissies säger:




Ska hinna med 2 födelsedagar idag!

*Hmm..* Hur ska jag hinna med 2 födelsedagar idag? Först ska jag till Amir och fira honom, sen hem till min mamma för födelsedagsmiddag! Och inte för att nämna att inget utav det är i stan.. *suck..* Haha Nåja, det går nog med några taxiresor fram och tillbaka hehe.. Soo kissie-style!

 

 

Nu måste jag klä på mig.. Vill vara fin idag och söt! En klänning kanske i rosa? Amir kommer bli besviken om jag inte klätt upp mig idag, det är trots allt hans dag och vill han ha sin Alexandra i en tight, rosa blåsa så ska det bli så!  

 

 


Vem var snyggast på Elles Armani Disco Glam Party?


Den 27 maj 2010
Vem var snyggast på Elles Armani Disco Glam Party?
Rumpbild! Kim Kardashian Brittny Gastineau Shannen Doherty Laura Harring Samaire Armstrong Keri Hilson Lydia Hearst Kelly Osbourne och Luke Worrall Courtenay Semel Gabrielle Union Brenda Song Taryn Manning
Alla vet att unga Hollywood-stjärnor gillar att festa, speciellt AnnaLynne McCord, Brenda Song och Kim Kardashian! Alla tre var på tidningen Elles Armani Exchange Disco Glam-eventet i Los Angeles igår kväll och de hade med sig ett par kändisvänner var också! Vem tycker du var glammigast på discot?

Takida vägrar att spela för Kungahuset!

Den 27 maj 2010
Takida vägrar att spela för Kungahuset!
Bildbyrå: Stella Pictures
Robert Pettersson menar att bandet kommer ned för att spela för sina fans i Stockholm! Hela bandet samlat tillsammans på Rock Björnen 2009! Takida på scen Takida vill inte bli förknippade med bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling!
Oj, här var det ord och inga visor! Det svenska rockbandet Takida ska spela för sina fans under festivalen "Love Stockholm 2010" som går av stapeln på nationaldagen den 6 juni. De enda kravet de hade var att de absolut inte ville bli förknippade med bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling och därmed Kungahuset och arrangörerna för festivalen med "tema kärlek" gick med på detta - ett avtal som nu är brutet!

"Den överenskommelsen bröts direkt. Fel budskap sändes ut i och med första annonsdagen" säger Takidas sångare Robert Pettersson till Nöjesbladet. "Vi är enade i bandet att vi inte vill bli förknippade med kungahuset. Vi kommer bara ner för att spela för alla stockholmare och Takida-publik" fortsätter han.

Det är dock många som vill sjunga och spela för Victoria och Daniel inför deras bröllopsdag och enligt arrangörerna skedde det ett misstag då de antog att de som uppträder, vill uppträda för just bröllopet. Men Takida vill det verkligen inte! Jaja, vi hoppas att det inte ska bli några större problem än såhär! Takida ska i alla fall spela enligt plan under festivalen som pågår mellan den 6 och 19 juni!

Familjen Travolta väntar INTE tvillingar!

Den 27 maj 2010
Familjen Travolta väntar INTE tvillingar!
Vilken söt familj!
Igår kom tidningen, som i förra veckan skrev att John Travolta och hans fru Kelly Preston väntar barn, ut med ännu en stor nyhet och en överraskning: de menar att paret ska få små tvillingpojkar! Nyheten spred sig snabbt över Internet, men Travoltas talesman har precis gjort ett uttalande som säger: "ryktena är helt och hållet falska... de väntar inte tvillingar...". Så antingen är det det Star Magazine som har fått det hela om bakfoten för andra gången eller så vill familjen Travolta vänta och se om de båda barnen är friska och mår bra! Tiden kommer att bevisa vad som är sant! (Källa: Celebitchy)

Blondinbella och Kissie i TV-bråk!

Den 27 maj 2010
Blondinbella och Kissie i TV-bråk!
Bildbyrå: Stella Pictures
Som ni alla säkert vet är relationen mellan de två storbloggerskorna Blondinbella och Kissie, Isabella Löwengrip och Alexandra Nilsson, minst sagt i det kyligaste laget! Nu har de hamnat i bråk om TV-programmet "Fångarna på Fortet" där Isabella ska medverka som lagledare för blogglaget och har krävt att Kissie inte ska vara med!

"Jag är lagledare för blogglaget och vill vinna, då måste vi vara sammansvetsade och jag har förstått det som att Kissie inte ska vara med alls" säger Isabella till Expressen. Enligt en del källor ska både Isabella och Alexandra ha varit aktuella för programmet, vilket nekas av produktionsbolaget som säger att det enbart är Isabella som är aktuell. Kissie har dock en annan syn och skriver på sin blogg att Blondinbella är rädd för att Kissie ska vara med i samma lag som henne och att hon själv nu fått ett eget lag.

Ojoj, undrar om de båda kommer att vara med! Det här ska minsann bli roligt att få se upplösningen av! Vem av de två bloggerskorna vill du helst se i "Fångarna på Fortet"?

Maria Montazami

LITE FRÅN MARIAS!!




Jättefina armband

Ahhhh jag fick två jättefina armband av en tjej som har en butik i Helsingborg. Tack så jättemycket Billie.
Lycka till med din affär Bikdesign och jag kommer och hälsar på dej när jag är i stan.

 

KevinBoy!!

Tjo!!

Jag heter Kevin lankestad och fyller nu på måndag 17 år:D
I min blogg kommer jag att skriva om allt möjligt!!
Kommer bland annat lägga upp Från Maria montazamis blogg, lite från va jag gör och lite från andra kändisar!!

ha de kul:D

//Kevin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0