Dålig uppdatering!!

Vet att jag skulle ha uppdaterat nu under dom här dagarna som har varit, men har inte tagit nå bilder med min iPhone, och har nyss köpt en ny systemkamera ( som jag måste lära mig hur den fungerar:P) men lovar att ladda upp bilder när jag kommer hem från fårets dag dom är idag!

Faktiskt jättemysigt att vara där, kan få äta lamburgare, ganderade äpplen och brända mandlar!!:D

Bild från Kalmar, dålig bild...


Skörde fest!!

Godmorgon/middag höhö:P

Idag så blir det till badhuset, ska dit och bada en sväng, sen blir det bara att ta de lugnt hela dagen...skönt! Vaknade 03:00 och varit klarvaken sedan dess:/

Men anledningen till att jag är här på Öland är såklart för att det är den årliga skördefesten! Som pågår mellan 27-30, alltså 3 dagar:)
Vad man gör då är bland annat; Konstnatta då man åker omkring hela kvällen på Öland så kan man både gå ur bilen och även se saker medans man åker i sin bil...jätte mysigt!:) massor av konstgrejjer:P

Och sen massa mer roliga saker som händer under dom dagarna...men de tar vi då!!

Hörs sen!!


På Öland!

Hej alla!!

Nu va de ett bra tag sen jag bloggade, har haft fullt upp! Men nu är jag äntligen ledig och kan strunta i allt de "viktiga" och verkligen slappna av ordentligt.

Är i stugan just nu och har precis lagt mig, lite för tidigt enligt mig för brukar vara uppe till en halv 2...vet inte varför men har i allafall aldrig kunnat somna före 00:00. Så vill verkligen passa på medans jag är ledig och vila riktigt ordentligt!!

Men den riktiga anledningen just för att jag åkte hit kommer imorgon.
Så har egentligen ingen bra bild som sammanfattar denna dag, så får bli på min dröm bil!;) :P


Filmkväll:)

Filmkväll!!


Spontan shopping!

Tjena alla!!

Va till Falun och Borlänge idag... Kom hem med dessa spontana saker:P ;)

*Apple tv
*Iphone skal
*och märkes hörlurar (kommer ej ihåg märket:) )

Imorgon blir de Västerås:)


RSS 2.0