Kort skola idag!!

Hello alla!!


Nu har jag varit hemma i typ 3 timmar (slutade 12)...hade ingen engelska (skönt!!), så pappa hämtade mig,sen åkte vi och slängde skräp och sedan hem för att pappa skulle till jobbet....ville övningsköra hem men vi hade inte tid

Får ta de i helgen istället;)

Appropå helgen så ska ju jag till borlänge nu på fredag efter skolan...måste inhandla nya gumpaskor (mina är borta och vet inte vart dom har tagit vägen...
Får se om man hittar något mer...vi får ju inte vårat studie- ("lön") förrens slutet på september!! Fan va jag hatar de!! Inte nog med att de är förlitet...jag har fan gått i skolan halva månaden så man tycker ju att man borde få en liten slant iaf!!

Men men sånt är livet...Nu har jag föresten anmält mig till Videofy.me , tycker de ska bli jätte kul att börja lägga upp egna videos på bloggen som man kan skicka en liten Hälsning till syrran....

Tycker att hon ska börja blogga...hon köpte ju faktickt en dator nu i helgen tror jag de va;) Så då måste hon ju börja blogga...eller hur??


Påminnelse...Emmy ska börja blogga!!


Kramisar// KevinBoy


Nokia N8 Blue

Härligt härligt!!


Nu äntligen så har nokia kommit med en ny mobil Nokia N8 Blue....skönt att dom har kommit med en ny touch-mobil och inte något grejjs med både knappar och touch!! Själv så är jag (som säkert många fler är) en riktig touch-nörd.

Skulle aldrig kunna gå tillbaka till en med knappar!! (Aldrig!!!)


Kollade runt på nätet och såg denna mobil, tycker att den verkar jättebra...tänkte faktickt på pappa när jag såg den (för den såg ut som en som pappa skulle kunna ha...tror jag;) ) Jaja såklart jag med men den skrek bara pappa när jag såg den.

Jaja åter till ämnet....den mobilen är förtfarande en "Förboknings"- vara förtfarande...men har inte hittat när den släpps än. Men säger till när jag vet!!


Liten video så att ni ser vad som finns i den, och de som är bra med denna video är att du kan klicka i slutet på vad du vill veta mer om mobilen!!

Enyoj (eller hur de stavas, haha!!)





Ska skickas efter!!

Elvine - William Grandpa

elvine

 

                               499:-






Dr Denim - Malcolm Car
dr denim
279:-





om den finns kvar på rean när jag ska skicka efter!!



REA!!



Selected Homme - Enzo SS O-Neck

selected homme

129:-







//kevinboy




Sorry för de förra inlägget men syrran rin...

Sorry för de förra inlägget men syrran ringde och kunde ju inte blogga samtidigt:) Men jag skriver nog mer imorgon! //KEVINBOY


Hej alla!! Ja nu sitter man framför tv:n...

part_12826744142 (MMS)

Hej alla!! Ja nu sitter man framför tv:n och kollar på fångarna på fortet...tror alla i hela Sverige kollade på de igår...såg typ på facebook att många hade kollat:) igår så blev de ingen träning...orkade verkligen hot


Ledighets ansökan (redan?)

hello!!


Ja nu va andra dagen gjord...just ja borde ju kolla vart man skulle ta ut sin ledighets ansökan (redan tänker ni nog??) men de är ju för att syrran ska flytta nu på fredag..men vi åker på torsdag eftermiddag när jag kommit hem från skolan , de är bara jag som slutar så sent ut av mina syskon nu:) så iaf så ska jag kolla de och sedan blir de bara att ta de lugnt och ladda och peppa sig själv för morgon dagen:D

Bloggar mer sen!! (måste bli bättre på de) ska ta in blogg nr i mobilen;)

Pöss //KevinBoy


Dagens musikval!!







Ur America´s Got Talent!!




Gud de här måste ni bara kolla på!! Får gåshud när jag hör detta....så himla gullig och så sjunger hon så himla fint!! Och att hon vågar gå ut i pipliken alldeles själv!! Ja jag är helt mål lös!!:D:D




Men kolla detta klipp också...Hon är tio år och kan sjunga som en 30 årig opera sångerska!!:o:o






//KevinBoy

Teen Choice Awards 2010!!











































Så igår så kollade jag runt på youtube...såg på en av miley cyrus bloggar att hon ville att man skulle rösta på henne till TCA (Teen Choice Awards) och jag missade  de ju när de gick på tv...så jag tänkte lägga upp de här på bloggen, tänkte att de kanske va fler än bara jag som missade de!!

Enyoy (eller hur de stavas ;) )

//KevinBoy


Dagens musikval!!








Några dagar kvar ut av sommarlovet!!

God morgon!!


Ja snart börjar skolan...trööök!! Men de ska också bli kul att träffa alla igen:) Men denna termin så kommer vi att studera med vuxna :s, men de ska bli spännande:)


Men strunt i de... har ju några dagar kvar ut av sommarlovet:) Så vi får göra de bästa ut av dagarna som är kvar:D Eller hur??


Så här kommer att helt nytt avsnitt ut av Hannah montana Forever :














//KevinBoy



Sluta bli påverkad av andra, göra som jag vill!!

hej alla!!



Just nu lyssnar jag på denna fantastiska låt som får faktiskt mig att tänka på att jag borde tänka mer på mig själv och sluta bli påverkad av andra, göra de som jag tycker är roligt och gö något som någon annan Vill att jag ska göra, men som jag tycker igentligen ine alls är okay. Så nu ska jag bli mkt mera ego och göra som jag vill;) Låter super tycker jag:D

Men ta mig inte fel nu för jag blir ju inte påverkad av alla hela tiden som de kanske lät som...gör de mesta som jag vill...men har lite svårt för att säga nej...men igentligen, va är de värsta som kan hända!?



Här är låten:   (Hoppas ni tycker lika mkt om den som jag gör:D)









Jo föresten så ska jag tipsa om en sak sen till alla tjejer där ute....men de blir en annan gång;)



//KevinBoy




Så nu är vi....KLARE!!!!

nej nu blir de sängen för mig!!!
För imorgon blir de hemresa!!!
Jo nu föresten blev sissta plankan fast spikad på huset!!!


Så nu är vi....KLARE!!!!





Natti!!
puss på er!!

KevinBoy


Franska Teen Vogue!!

Kolla Kolla Kolla!!


Har altid velat ha denna bild upplagd på min blogg... just för att jag såg plåtningen på youtube och tyckte de va en så otroligt fin och romantisk bild. Och för dom som inte vet så togs denna bild efter att Miley cyrus och Liams film blev klar (The last song). Och om jag inte har helt fel så var de för de franska (!!) teen vogue!!

 



//KevinBoy


DFH!!!

God middag!!

Snacka om att mitt internet är SEGT!!

Ja jag har försökt att gå in på bilddagboken.se .... de gick ju sådär...loggade ut:)


Men idag är de DFH!!! Om ni inte vet va de är så betyder DFH= Dagen Före Hemresan!!

Men hinner inte blogga mer...har masor att göra!! ska kasta skräp och sen packa allt...


Ses kanske sen:D


//KevinBoy



Slit Slit Slit...

Hej alla!!

Snacka om att man har slitit idag Trök:(



Men som sagt så va man in till kalmar och kollade runt och när vi va in till STADIUM så hittade Colin och jag en americansk fotboll:D Snacka om att de är kul att kasta till varandra!! Så de gjorde vi nu på eftermiddagen.


Men i förmiddags så vaknade jag typ kl.10 och gick upp och käkade en macka och sedan gick jag ut och målade på alla plankor som vi köpte igår...snacka om att man va bra TRÖG (!!) innan man kom igång och vaknade till.


Kände nu på morgonen att jag är grymt torr i halsen, så va tvungen att dricka typ hela dagen...inte kul!! Men tror inte att jag är "torr" utan har halsont :( inte kul men de va tur att jag slapp vara sjuk iår nu när vi va här på öland.


Nu så ska jag kolla runt på datorn och bara slappa...sen så blir de att käka grillat med pommes:D


XoXo

//KevinBoy

tv för min del

nej nu får de bli tv för min del...imorgon blir huset maybe klart:D de gillar vi...eller hur!!?:D

Så nu blir de inge mer för idag (bloggar mer imorgon!!)


PÖSS!!!

//KevinBoy

Hem till dalarna på fredag!!

Good kväll!!

Ja jag hann inte blogga imorse för colin och joceline (syskorna) hade datorn hela morgonen, sen så skulle vi ju till kalmar för att köpa mera plankor (kan bara inte fatta att vi snart är klara med stugan!!).

Jo föresten så är de bestämmt...de blir att man far hem till dalarna på fredag!!
Visst blir de skönt o komma hem till bekvämligheterna men kommer verkligen att sakna Öland och stugan!!:(

Jo vi va ju in till Kalmar och kolla efter plank men vi va även till ett ställe som heter Baronen...ett shopping mall, som jag tycker har jätte snygga kläder. Men nu så har man bränt upp nästan alla pengar för denna sommar (har endast en hundring kvar...:(

Vi va även o kollade på min systers lägenhet som hon ska bo med sin pöjkvänn och plugga:) De va ett riktigt fint hus som dom kommer att bo i. Dom kommer att flytta in om bara några veckor...snacka om att de blir en snabbis hem till dalarna....så ska man ner hit till kalmar igen:D:D

Visst ska de bli kul?!!

Och lycka till syrran!!:D:D





//Kevinboy




LÄNKTAR HEM!!!!!!!!

Hej alla:D

Nej när jag har hämtat ut min mobil så ska jag börja blogga jätteofta!!

Nu längtar jag verkligen hem!!

Orkar inte blogga mer...kissnödig så ska väll göra nått åt de:)


xoxo// KevinBoy

RSS 2.0