Dagen i bilder...

Idag blev de ju inte så soligt så vi bestämde oss för att åka runt på ön idag, så här kommer lite bilder från dagen! (Säger typ allt:P )
Nu sitter vi i stugan och kollar på fotboll, hoppas Sverige vinner...


Road tripp

Är ute på en liten road tripp med brorsan som äntligen har kommit ner till Öland!! Blir lite ensam när man har bara en 13:åring att busa med!! :P


Music of the day!

 
 
 

Todays Yummy!

Avslutar/påbörjar denna fredag/lördag med en "Todays Yummy" :)


Under The Sun Where We Belong...

Idag har vi bara varit ute och badat och solat, alltså en himla skön dag! Tycker dock inte om att bada så mycket, men doppade mig i alla fall en gång så pass så man fick lite salt på kroppen;)
Annars har det inte hänt så mycket idag...så de vart inte många inlägg idag, aja får ta igen det imorgon!!
.
En instagram bild från tidigare i veckan:)


Norway!!

Yes!! Visste att Norge skulle vinna, men Tyskland va bra nära där i början (kolla min instagram för video)!! Så kvällen blev bra lyckad!! Nu blir de hem och mysa ner sig i tv-soffan framför en bra film!


Kalmar

Hej alla!

Nu är vi ute i en park, eller ja nära vattnet o käkar lite före innan vi ska iväg o kolla på fotbolls EM - Tyskland mot Norge Live! Kommer bli massa kul!!


Sweden!!

Yeah!!! Jag visste att Sverige skulle vinna över Italien! Snygga "själv mål" ;) som vissa ut av målen faktiskt var ut av italienarna!!^^
Aja nu kan man sova lugnt inatt :P
Imorgon händer de en massa kul så kolla in här lite då och då!:)
.
Godnatt på er!!


Kvälls mys!!

Hello alla!!

Efter att ha varit en hel förmiddag på stranden o solat så tog vi oss en eftermiddag/kvälls- promenad i Borgholm. Tog oss en glass på glass cafét och gick ner till hamnen o kollade på båtarna...nu sitter vi i stugan och kollar på Sverige- Italien!!
Hoppas Sverige vinner nu då!!
.


Today's Look!


Tiday's Yummy!


Got a little visit!!

Butterfly!!


Sommar!!

Hej alla!!

Försöker mig på bloggandet igen då efter nästan (superduper) långt uppehåll, men har passat på att göra en ny header samt så kan ni lyssna på min spotify lista medans ni läser eller gör nått annat...kul :P

Är i alla fall på Öland just nu och har det superskönt, va sjuk första veckan så går på pencilin just nu o ska göra de tills på måndag...aja skönt att de värsta är över:)

Ses sen!:)


RSS 2.0