Paradis #2

Godkväll! Idag jobbade jag mellan 14-21 och orkade inte blogga nått idag... Men bestämde mig för att göra de nu när jag kommit hem istället, ska bara kolla lite på tv en stund för att sen krypa ner i min sköna säng. Jobbar mellan 06:45- 13 imorgon så kommer nog att blogga efter de:) 

Måste bara visa mitt fina fat som jag köpte från Paradis verkstan, det var fatet som ni kanske minns från förra inlägget med Silicea!? Köpte iaf fatet när vi va ner i sommras men har nog glömt att visat er, men om jag redan har visat er så kommer de bättre bilder här:P
Snyggt va!? 


Handgjort- och målat! 


New capsules

Sen i måndags så har jag börjat att ta några kapslar,Silicera heter de! Det ska vara bra för ditt hår, naglar och huden. Den ska återställa och stärka upp hår,naglar och huden inifrån "roten"! Har inte känt eller sett nån skillnad än, vilket man förstår eftersom jag bara har ätit kapslarna i några dagar:P 

Men dom i butiken sa att det kommer att dröja ca 1-2 månader innan man ser skillnad! Köpte ett paket som ska vara doserat för 2 månader, men på paketet rekommenderade dom att man skulle hålla på i 4-6 månader....men men den som lever får se, kanske fortsätter efter de här paketet om jag märker att de blir någon skillnad;)

Den som är bra med kapslarna är att dom är delbara! Så man kan dela och hälla ut innehållet och hade direkt i vattnet om man tycker att det är svårt att svälja hela kapslar, för dom är ju trots allt nästan ca 1,5cm långa, så de är ju perfekt! Jag sväljer dock dom hela, aldrig haft problem när jag måste svälja alvedon eller annan tablett/kapsel:) 

Just ja! måste ta mer järntabletter, fick ett brev hem om att mitt järnvärde i blodet var för lågt, hade 15ug/L! Vi killar ska ha minst 25ug/L och kvinnor minst 20ug/L! Så måste äta mer järntabletter så att värdet går upp...ska bli kallad för provtagning om ett par månader tydligen...de är mycket nu...haha:P

Såhär ser paketet ut!

Finns att köpa på Life-butiken!:)

Fredag!

Hej alla! Nu har jag slutat jobbet och är påväg hem! Ska kanske till posten idag och kolla om mitt paket har kommit! Lite fredagsmys sådär, vet ni vad de är? Kan visa sen;) 

Vill så himla mycket upp till stan o sola solarium också! Men borde inte just för att jag har en infektion i kroppen och vill inte odla bakterier. Ska ju snart opereras så de får bli massa solande sen;)
Hoppas ni får en toppen Fredag!:D 



Dagens Musikval!

Här kommer dagens musikval!
 
.
Den här musik-videon är inte den "riktiga", men tyckte den var roligare så tog denna istället:P

Photos!

Hej alla!
Sorry att jag inte har skrivit på ett par dagar, men jag har jobbat natt och sovit på dagarna så har inte hunnit! Men idag ska jag försöka få till nått inlägg i alla fall:P

Efter jobbet så bestämde jag mig för att ta upp min systemkamera, har lite o visa upp så får se om de kommer upp lite smått och gott här snart...:P 

Har tagit massor av bilder hela förmiddagen så nu vart jag himla hungrig! Så jag hoppa in i bilen och köpte med mig sallad från salladsbaren på Ica och sen en Loka-citron!;)





Furnitures

Satt nyss och kollade in min tumblr då när jag såg #furniture och såg att de fanns många coola möbler mm, lite konstiga men coola!!
Konstigt är coolt!








Mumms!!

Hej alla! Har jag slutat jobbet och tar nu helg. Inte så dåligt att ta helg kl.11 på en fredag;)
I helgen blir de bara att ta de lugnt, va längesen nu...blir god mat och bara ta hand om mig själv:P 
På tal om mat...:P så är jag besatt av mums-mums!! De är ju de godaste som finns att ha till kaffet:) Nu dricker jag inte kaffe så ofta just för att det missfärger tänderna!
Men men ibland så måste man... :P





Torsdag!

Hej alla! 
Idag va det verkligen en sån här dag jag bara ville ligga kvar i sängen och bara sova vidare,eller okay...vem skulle inte hellre stanna hemma än gå till jobbet kl 6 på morgonen!? 
Iaf vaknade med att jag mådde jättedåligt, ont i hals och huvud:( men tog ett par alvedon så vart de bättre sen. Sen när jag kom hem så somnade jag, har säkert sovit i 2h nu, skönt! 
Nej nu ska jag inte klaga mer:P 
Bild från imorse!

Mysigt...men kallt!



ÖNH

Hej alla!
Har kommit hem för en stund sen från Öron-Näsa-Halskliniken i Borlänge ...och Nej jag ska inte operera näsan:P höhö!!
Varför jag va där va för att jag ville ta bort mina halsmandlar, har alltid haft problem med dom. Och det har varit dom som har varit den huvudsakliga orsaken till att jag har varit så mycket sjuk. 

Så nu ska jag bara vänta tills jag får ett samtal om vilken tid jag ska opereras...dock är ju väntetiden på 3 till 4 månader-_-' suck! Hoppas de går snabbt!




Drömkåken

Shit va jag blev sugen på att bygga hus! Haha blev det efter att jag såg programmet Drömkåken på TV4 igår kväll! Tänk va roligt att få bygga sitt egna drömhus! Välja helt själv från grunden hur huset ska se ut med garage,planlösningar, hur många våningar, möbler,fönster,badrummet och sovrummet ;) 

Skulle vilja bara gå ut på nätet, kolla runt där jag skulle vilja bosätta mig och bara klicka på "köp tomt"! Skulle tycka de vore jättespännande! 
En av många drömmar...;)
Bild från Tumblr!



Cold!

De börjar ju bli så himla kallt nu ju, nästan så att de kryper in under listorna i hemmen:P nej men nu när de snart är vinter så tänkte jag skicka efter en OnePiece! Har en redan men de står liksom "Student 2012"...nej de tänker jag inte ha i hela mitt liv:P
Så jag gick in på deras hemsida och de finns ju så många att välja mellan!! 
Tror jag vet vilken jag vill ha...men här kommer några förslag;) :










Vilken/vilka tyckte ni va snyggast?;) 

Paradis

Hej alla! Nu är jag ledig till på torsdag,skönt! Imorgon blir de upp till Borlänge för att prata med en doktor ang om jag får operera mig eller inte! Hoppas jag får de! 
Kan berätta imorgon efter mötet vad det handlar om, inget allvarligt men som jag känner själv skulle verkligen behövas! 
.
Just de! Måste ju visa er min ljusstake som jag köpte nu när jag va iväg till Öland! Jag köpte min ljusstake från ett ställe som heter Paradis verkstan! Sjukt va fina saker dom gör OCH allt är handgjort. Alltså betyder ju de att absolut ingen är den andra lik! Älskar deras saker och blir alltid att man köper med sig en eller flera saker när man är där^^ 
Och de är ju roligt att deras saker brukar vara med på tv. De kanske ni inte har tänkt på!? För på morgon soffan på TV4 så brukar deras prydnadssaker stå antingen framme på bordet eller i bakgrunden...lite coolt!:)






RSS 2.0