Mår inte alls bra!!

neeeeejjj!!!!


Sorry men idag är det verkligen inte bra!! de är skönt väder (men ingen sol) varmt och sånt...men tror ni att de trötta man har i sig på morgonen sitter kvar hela dagen idag?? Jo nu idag har jag absolut inte gjort någonting, vaknade med en hemsk känsla i halsen och de är varm uppe på övervåningen + snuva + allergi!!!

Jag orkar verkligen ingenting, orkade inte ens gå in till köket och äta frukost och käkade inte alls mycket mat!!
Jag som älskar mat kändes denna dag som en STOR besvikelse...och jag som har börjat tränat och som är inne på min andra vecka och äntligen har fått upp rutinen att ta sig ner och träna, men såklart så ska man bli och må såå här DÅLIGT!!! nej orkar inte med någonting nu.



har varit upptagen hela dagen!!

Woow hello alla!!:)


Wow vad jag är trött...vet ej om de blir någon träning idag, har varit upp till stan och tagit kort på bror och sen köpt allergitabletter (också därför jag är så trött) och efter de så har jag ochh mamma varit på jakt efter blommor till trädgården, som jag kommer att visa före och efter bilder på sen:D
Men hittade tillslut på (fattar inte att jag säger det här) utanför självaste dollarstore. Köpte 3 blommor sen forde de hem till smebacka....ush hatar verkligen smedjebacken. men efter vi kom hem så va man som sagt helt slut...satte mig framför daton och...ja här sitter jag nu:)

Just ja jag har nog inte berättat att jag har börjat tränat (bravo kevinboy!!) iaf...tränar mage, armar och rygg och sedan en springtur på 15-20-30 min, och detta gör jag varje dag:D

Men ska gå nu, tror de är mat på gång:) mums är vrålhungrig!!


//kramar från nysande KevinBoy

Nu sitter jag nere vid vattnet och väntar ...

201006281691 (MMS)

Nu sitter jag nere vid vattnet och väntar på mamma när hon är på masage:)Sen när hon är klar på ska jag, mamma , pappa och lillasyster in till affären och handla lite:) men bloggar mer sen:) 
 


Kram// KevinBoy


själv på stan i falun!

haj haj!!


Ja nu idag så har jag inte hunnit att ens sätta på datorn, för på morgonen så skulle man snabbt göra sig iordning för att sedan åka in till stan för att inhandla brors mobil...sedan till falun för att shoppa:D Äntligen så fick jag min baseballtröja:D (eller ja "bloggtröjan") som jag äntligen har inhandlat!!

Nu när jag gick runt själv på stan i falun (kändes bra att gå själv), men de va väldigt många som kollade på en när man gick och försökte inhandla grejjer....lite iriterande att någon som iaktar en hela tiden...bara för att man klär sig lite bättre som vissa andra inte gör *host*, men de är nog mest avunsjuka!!

Men iaf när jag gick själv på stan så kom jag på att jag igentligen behöver en ny mobil...och om de ska bli en ny så blir de en iphone 3Gs...vill ha den med abonemang också för tycker de är enklare än att behöva fulla på den stup i kvarten.
Min nuvarande mobil har kronglat på sistone,stängt av sig och bara cp:ar, får ge denna till lillasyster...jag vet att jag har abonemang på denna med men om jag ger denna till lillasyster så kan ju gfaktiskt mamma och pappa betala den, för de är 129:- i månaden och dom brukar fylla på hennes nuvarande mobil för 150:-.....så de kan ju inte vara något problem + att mobilen står på pappa!!!






ska inhandlas:



1.











2.










(vet inte riktigt vilken dator de blir än) får se då:D



Jo bilder kommer på kläderna som jag köpte idag:D






verkligen dagens låt!!!!











Hej hej! Ja nu sitter jag i bilen på...

Hej hej! Ja nu sitter jag i bilen påväg upp till stan, ska dit och gå på stan en stund innan vi ska hämta lillebror som håller på och ta sitt moppekörkort:) Shit va varmt de är i bilen!! Men jaja bloggar mer sen:) Kramar KevinBoy:)<3


Jätte coola Te - kannor!!!

Ja jag hittade som sagt dom här först på fokis blogg...men såg att hon hade lagt upp källan...så va bara tvungen att lägga upp några här just för att dom va sååå himla coola!!:D



1262029531_funny-teapot-19



1262029532_funny-teapot-02






1262029542_funny-teapot-11







1262029550_funny-teapot-14






1262029569_funny-teapot-10










1262029573_funny-teapot-15










1262029587_funny-teapot-13











1262029598_funny-teapot-17












1262029598_funny-teapot-22













1262029598_funny-teapot-27











http://zuzutop.com/tag/cool-teapots/


kom nyss in från stekande solen^^

God morgon!

Ja nu så har jag riktigt vaknat...de va ju sol ute, äntligen(!!) så jag bestämde mig för att ta mig ute och käka frukost ute;)
Men nu efter typ 3 timmar i solen så bestämde jag mig för att gå in och blogga lite:) de blev ju inte alls mycket  igår ju. Men nu idag så blir de nog bara att slappa....kanske åker upp till mormor en sväng:D


Ska visa en sak som jag hittde på fokis blogg som jag bara måste lägga upp här i nästa inlägg:D


Ses snart^^

//KevinBoy

Hannah Montana Season 3

Hello:D

Ja nu varje söndag så tänkte jag lägga upp ett avsnitt ut av Hannah Montana, Hoppas de gillas:D






//KevinBoy


God morgon! Igår blev de ju inte så myc...

God morgon! Igår blev de ju inte så mycket uppdatering, bara ett inlägg:( men hade inte tid, skulle göra mig iordning till morfars födelsedagsfest:) de va jätte kul och fick massor av tårta och glass:) tack mormor som har fixat och bakat med allt:) (bloggar mer sen) //KevinBoy


Lite tipps!

Hello!!


Ja nu va de ett bra tag sen jag la upp lite förslag ifrån nelly.com som jag tycker är snyggt och de som jag absolut skulle kunna ha på mig och använda:) men här har ni några förslag:




Rosco Bag
red collar project
De här är en rosco bag som jag absolut skulle ha med mig till tex skolan eller ut på stan, lätt att matcha till nästan alla plagg och kostar 499:-




Adrian Hammond - Berlin Embroided
adrian hammond
Denna tröjja (Berlin embroided) som är såå himla frächt att ha nu på sommaren...och hälst till ett par ljusa chinos eller ljusa jeans.
399:-




WESC - Balker
wesc

Denna tröja som påminner lite om ("bloggtröjan") som alla bloggare verkar ha...ska själv inhandla en svart baseball tröja som jag kommer att visa er när jag har inhandlat den.





Men hinner inte tipsa om flera plagg nu...men hoppas de va lite inspiration:D

Kramis//KevinBoy




Dagens musikval!!













Någon som kan ladda hem till mig??:D

Vill verkligen ha den!!

//KevinBoy


Så nej tack till färdigmat!!!

Helli hallo!!

Ja nu var jag hemma igen...blev ingen mobil för bror idag,men hon på telia sa om vi lämnade nr till henne så skulle hon ringa upp när dom hade fått hem. Så han blev ju inte såå glad precis:) Jaja men de jag inte tycker är alls bra med de nya shopping centret i ludvika är att de är så liten avdelning och inte alls snygga kläder åt killar på kaphal!! Brukar ju inte köpa från den affären för tycker att dom inte har nå kvalite på kläderna och dom är sååå sena på de som är inne (enligt mig).



En sak till, den hära maten som finns inne på mataffärer, i kartongerna (findus)....tycker verkligen att de är ohälsosamt och ekligt!!!
Man vet inte vad dom har gjort med maten och sen hur länge de har stått innan dom har fryst ner de, sen när man har värmt på och är klart är de ju som att tugga på gummi!! (tro mig, har testat de förut).
Så nej tack till färdigmat!!!



Då går jag hellre in på macdonalds och tjockar mig istället!!


   //KevinBoy



upp till stan!!

Hello alla:D

Sorry för att jag inte har bloggat nått men har inte orkat:D Nu blir de upp till stan en stund:D ska gå på stan innan vi möter upp pappa:D

Ses sen:) //KevinBoy

Lite bilder från de kommande ovädret:(






Trökig att molnen kom sen nu mot kvällen!! Men jag hann bli lite brun iaf:D:D




Och nu blir de att grilla körv:D:D Till de blir de pommes:D
(Hoppas man hinner innan regnet kommer)

//KevinBoy





ute i solen änu en gång:D

Sådär nu har jag varit ute i solen igen typ en och en halv timma blev de:D Älskar verkligen solen!!
Kom precis på att jag hade verkligen en musik dag igår här på bloggen (kändes de som iaf:D Men jaja de va ju typ bara 3 inlägg. Måste verkligen uppdatera mer!!
Men nu fick jag reda på att min önskade shopping tur till falun/borlänge blir inte förens på onsdag:( jaja då får jag shoppa den baseballströjan då...alltså ni ska se den...den är sjukt snygg!!

Men nu i de andra inlägget så ska jag ladda upp lite "natur bilder" (typ 4-3 styckna bara) men de är alltid nått:D

Ses snart!! //KevinBoy

Solade ute i 4 timmar

Hello!!

God morgon alla:D Nu har man kommit in från 4 timmars solande...de va jättevarmt inte och snacka om vilken kallsong rand jag fick;) (haha!!) Men va tvungen att gå in för lillebror skulle klippa gräsmattan (kan inte va ute då för är ju allergisk mot nyklippt gräs:( Aja nu blir de att kolla runt i skafferiet och kolla om de finns något "göttans för maggen";)
Men idag får ju lillebror kanske sin nya mobil!! Är glad för hanns skull:D
Men pappa skulle kolla om de fanns i den färgen han vill ha...annars så skulle dady fråga om dom skulle kunna skicka efter...så vi får se om de blir nått:D

Bloggar såklart snart igen:D //KevinBoy





Lady GaGa - Alejandro


Miley cyrus "I Can´t Be Tamed"


Tävla med Miley Cyrus

Miley and mandy show!!





De här är typ de första avsnittet/starten för miley and mandy show:D

Själv tycker jag att den är jättekul fast än den är 2 år gammal:D


telefon som han vill ha på telia

God morgon sweden:D


Ja nu på morgonen har man inte gjort alls mycket, eller vaknade och hann bara säga hej till mamma och lillasyster innan dom skulle iväg...vet inte vad dom skulle göra, men men!
Nu kollar bror och jag på en telefon som han vill ha på telia (hade något erbjudande) så de är typ lika dan mobil som jag fast med lite sämre kamera men mkt snyggare än min enligt mig:D
Men tycker verkligen att han är värd en "egen" mobil för en gång skull, han har ju ärvt min och syrrans mobiler hela tiden så de kan ju vara lite kul att ha en egen:D
Nej nu ska jag kolla lite bloggar och sen tror jag de blir ut i de ostadiga vädret och kanske jogga en bit...kanske;)





Ha de bra (bloggar sen) //KevinBoy

Hannah Montana - Season 4 Episode 27 Sneak Peak (January 10 2010)





sååå himla rolig!!:D:D


KevinBoys Music!




gillar verkligen den här låten:D(L)


KevinBoys Music!


kollat runt!

Sådär nu har man kollat runt på lite möbler till de nya sovrummet:D(Y)
Men nu tror jag de blir duschen och sen blogga lite mer:D

Ses snart// KevinBoy

blommor och tapeter och lite möbler:D

God morgon!!


Ja nu på morgonen så har jag faktiskt vattnat blommorna:D:D
Men nu så håller jag på att leta runt lite på ikeas hemsida och kollar på möbler som jag ska inhandla till mitt nya rum som jag ska ärva efter mamma och pappa efter att syrran har flyttat ut:D
Kommer att visa er möblerna lite senare...har ju inte hittat nått än:)
Men ska också leta efter en ny tapet, för en tapet med röda blommor passar inte direkt mig;)

Bloggar mer sen //KevinBoy




















jag tror att mamma har kommit hem:D

Alltså snacka om att jag är trött och jag tror att de har börjat regna ute!!!:( och jag som skulle grilla ute idag:(
Jaja men va ska man....jo jag kan ju kanske grilla på altanen, för tror inte att de kommer att börja brinna där uppe heller?? eller va tror ni??
Nej nu måste jag gå ner på undervåningen för jag tror att mamma har kommit hem:D Visst är de skönt och bra att hon jobbar helg...men man längtar efter henne om helgerna(!!) Så vi ses senare:D De kommer bilder från grillningen men vet inte om de kommer upp idag eller imorgon:D

Massor av kramar// KevinBoy!!

Mums mums + Hairspray = Lyckad Söndag <3

Ikväll blir de mums mums och Hairspray som visas ikväll på tv4 kl 21:00:D









Men iaf så ska vi grilla hamburgare:D

Sådär!! Nu har pappa och jag varit iväg och kastat lite skräp (tycker själv att våran familj är riktigt bra på att kasta skräp och återvinna eller va de heter) Men iaf så ska vi grilla hamburgare, så medans vi va ute och kastade skräp pappa och jag, så sprang vi in och köpte lite tändvätska:D kommer bli mummsigt ikväll:D
Jo och såklart senare i kväll så blir de att käka mumms mumms som man fick av mammsen:D








Va tvungen att ta lite bilder!!:D






Shit va smutsigt de va där!! Har kommunen inte funderat att de kanske är dax att städa lite på sånna hära ställen??







Va förbi okq8 och köpte lite tändvätsja;)






Kommer bli jättegott med hamburgers ikväll:D:D



Men nu ska jag ut i de fina vädret (som tur regnar de inte idag).



Va ska ni göra ikväll?? // kram KevinBoy






Så att man håller sig brun och fin:D

God middag:D

Ja nu har jag varit ute och solat lite(va ju mycket moln men de blev en lite stund allt), funderar riktigt starkt på att börja sola solarium efter sommaren så att man håller sig brun och fin:D jag vet att de inte är bra med att sola solarium men strunt samma;)
Nu idag ska jag försöka ta mig ut igen och kanske ta mig en cykeltur!! De va länge sen man gjorde de :o .
Och en till sak som va länge sen va tips på kläder från nelly.com (!!)...märks verkligen att jag har blivit dåligare på att blogga!!











Dagens musikval!!








Men jag tror den hära sorten va typ "original"

Nu är jag verkligen ivrig på att blogga,hade ju inte bloggat på en dag...iallafall så detta är mitt "lördagstipps":D:D de är ett shampo som heter Barnängen- som man igentligen ska använda till barn men de är ju inget parfymering och inga onödiga produkter som kan skada huden (stärker upp den istället). Som sagt så funkar de jätte bra mot torr och skadad hårbotten.
Testade den själv och idag va de andra gången jag gjorde de och de har inte kliat någonting i hårbotten...men iallafal så ska iallafall jag börja använda den regelbundet:D

Jag har inte kollat runt på affären (eftersom de va mamma som hade köpt den) men vem vet...den kanske finns i andra sorter??
Men jag tror den hära sorten va typ "original" och som sagt så funkar den superbra:D men de kan ju vara olika de där...vissa funkar de på men åt andra sidan så kanske de bara gör de värre för andra...så ja de kan va olika,,men jag rekomenderar de absolut!! 


Kram // KevinBoy!!<3

Min nya tröja:D



De va ju jätte bra pris också:D

99:-

H&M




Undra om hon läser detta nu??

Hejsan alla:D:D


Snacka om att de har varit tröttsamt idag:Dhar inte gjort nått speciellt (bara städat och trökat!!)
Men nyss undrade amanda om´vi skulle va, men kände att jag absolut inte orkade ta mig upp till stan...så frågade om vi inte kunde vara på måndag:) hon skulle höra av sig.
Men imorron så blir de inte något speciellt...undra om hon läser detta nu?? men jaja:)
Jo va ju till borlänge/falun igår...va lite dålig dag tror jag för hittade typ ingenting!!......Eller jo hittade såklart en blå tröja:D Älskar den!! De är så fin blå tycker jag (hittade en skitsnygg baseballtröja) men ska inte säga va jag hittade den;)de får vara min lilla hemmlis:D:D

Men in nästa inlägg så ska jag visa min nya tröja och sen lite senare en sak som jag tycker funkar jättebra till törr/mjälligt hårbotten:D så för er som har problem med hårbotten HÅLL UTKIK!!:D:D


Ses sen// KevinBoy!!

börlänge och falun... :D

Tjena alla:D

Nu har man haft fullt upp hela dagen... först gått upp 06:00, sen gjort mig iordning,sen in till kyrkan för att min lillasyster hade skolavslutning idag, och sen hem och fika (!!)
Nu lite senare så ska man upp till borlänge och falun för lite shopping!!
Älskar verkligen de:D man blir så glad när man har köpt nått riktigt fint till sig själv:D
Jaja men skriver mer sen!!

Jo ska ju utse dagens låt!!Men de får bli senare ikväll:)<3

Hejjs//KevinBoy




övnigskörning...

Sådär...nu om ca 3 timmar så ska jag mamma och pappa på kurs så att jag får börja övningsköra:D:D
Snacka om kul de kommer att bli att börja köra bil!!!



Va upp till stan...

God morgon!!


Okay de kanske inte är morgon men middag är de allt och jag käkade nyss, blev lite blodpudding med sylt (mumms), just ja mumms mumms är ju gott, länge sen man åt de:D Har ju ätit upp båda paketerna jag fick av pappa:D
Men innan maten så var jag upp till stan och inhandlade lite man och såklart hårspray:D, kan verkligen inte leva utan hårspray!!
Men efter vi hade handlat mat så skulle vi hämta lillebror och hans kompis jens.
Nu blir de att kolla runt på lite sidor...appro på de, varför går de inte att gå in på kissies blogg??





Bloggar mera imorgon...

Hej igen:D

Nej nu orkar jag inte blogga nå mera idag:) bloggar mer imorron:D:D

Ha de så bra tills dess <3//KevinBoy


ännu en musikvideo av Taylor Swift :D


Taylor Swift - Teardrops On My Guitar


kollat runt lite...

tjo!!


Nu har man varit ute ett litet tag (tränade lite på skivstången) , har träningsvärk:D:D
Men funderar på att gå ut en vända till (om man orkar)....shit va jag säger mycket i parantes!!
De får jag nästa ta och sänka på:D
Men har kollat runt lite på www.fokis.se och är avundsjuk på när hon var i new york!!
Men ska ju själv till öland som är mitt lilla paradis som japan är för foki:D
Men nu ska jag försöka mig på att komma in på kissies blogg, kom inte in på den för ett tag sen...men hon kanske har sagt någon riktig nyhet/skandal grejj:D 
Nästa inlägg så tänkte jag tipsa om en kompis blogg (ska träffa henne i sommar) kommerbli jättekul...få se va vi hittar på:D:D ähh orka vänta www.carrolineh.blogg.se är hennes blogg:)

Jaja ses sen:D //KevinBoy 

Bytt om helt!!




Som ni kanske har sett är ju att jag har tagit bort allt (maria montazami , kissies.se osv osv...) så nu blir de bara att handla om mig...okay kommer lägga upp musik och klädtips också:D:D<3<3

Ha de så kul//KevinBoy

SOMMARLOV!!

Tjena!!!

Nu är de äntligen SOMMARLOV!!!
Snacka om de är skönt.... (syskonen slutar på fredag) haha!!! Lite skadeglädje kan man faktiskt få ha en sån här dag:D:D
Men idag på våran skolavslutning så va vi med 2:na och gick tippspromenad (ingick även att man skulle plocka blommor) då gick vi till konsum och plockade lite (hehe!!) men sen gick vi runt och kollade efter fler blommor, tror nästan att jag är färgblind, såg inte skillnaden på lila och blå!! (:s)
Efter vi gick klart de så fick vi glass, tog såklart ben and jerry`s ;)



Firar starten på sommarlovet med denna låt:







Valde denna för att de är så fin natur i den:D:D


maat!!

Så nu har jag äntligen hittat matchande kläder + halsband och armband...kommer bli supersnyggt med mina skor:D Men de kommer bli lite tråkigt med sommarlov men som sagt vi vänner måste ju vara på lovet:D:D

Nej nu ska jag käka sallad och liten bit kött på de (!!)

Ses sen // KevinBoy

årets!!!


Matcha min t-shirt...

Nu blir de att kolla efter kläder som ska matcha min t-shirt, sen blir de ut och sola igen en stund(om de finns någon sol kvar :s men ikväll blir de att ändra bloggen:) hoppas min vän Josse vill hjälpa mig:D:D



Ses snart:) //KevinBoy

KevinBoy!

Hej alla:D

Har funderat mycket på att de här med min blogg....och har kommit fram till att jag bara ska hålla mig till mig,mode och musik!!
Blir nog mera intresantare:D










Tycker den är grymt bra!!

KevinBoy! ( film = NewMoon!!)





ses sen!!:D


KevinBoys Music!







KevinBoys Musik!!!



Älskar verkligen denhär videon!!:D:D

KevinBoys Musik!!!


KevinBoy!

Tjo!!

Kom ju på att jag har ju inte bloggat på flera dagar...Inte bra!! Men ska
bli bättre...får sätta mobilen på alarm;) haha nej då. Men idag va de inte mycket man hade i skolan att göra, vi redovisade våra frågor som vi fick för någon vecka sen i grupp, efter de va gjort så skulle våran lärare lämna till baka alla papper som vi har gjort nu under terminen...fick vänta jätte länge kändes de som...men när de va min tur så sa läraren att jag hade jobbat på jättebra och att jag skulle förtsätta så nästa termin (slutar nu dok på onsdag) så de kommer bli jätte skönt på sommarlovet. Men de enda problemet är ju att jag inte har något att göra, har ju inget sommarjobb (blev inte att jag sökte något) men då får man väll hitta på något roligt att göra...kanske bada?? eller nått...är ju så dålig när de kommer till pass när man ska hitta på något,de man gör hemma hos mig är typ ut och cykla eller kolla på film eller blogga;) Haha nej då...tur att man har bra vänner att vara med. Apropå de så kanske man måste vara med dom under lovet (blir nog super) Just ja efter mitt snack med läraren så sa hon att jag fick gå hem (har ju lämnat in allt redan i alla ämnen).
Men senare idag funderar jag på att lägga upp lite ut av va Carolina Gynning sa idag på sin blogg, och så kommer ju Kissie och Maria Montazami såklart, och lite smått och gott från nelly.com och såklart lite skvaller från sveriges största nätskvaller Posh.se :D
Men kommer ju även själv att lägga upp lite inlägg ut av vad jag håller på med men de blir efter allt skvaller;)

Men undrar en sak... Vet någon hur man lägger upp tex en youtube video på sin blogg...vet att jag är ung och ska anses att jag ska kunna de men är inte så kunnig (datanördig) på dator som vissa andra är...nämner dock inga namn:D
Men nu blir de att kolla facebook och kanske lägga upp någon bild på bilddagboken.se
 
Ha de gött// KevinBoy

Maria Montazami sa idag:






Lite shopping!

Onsdag 2 Jun

Haha vad är detta? Är det min fina väska som hänger i fönstret och dinglar. Jag antar att den fortfarande är poppis Jag var på South Coast Plaza
idag med Marie och letade efter en klänning tills på Fredag och jag hittade en som kommer att bli perfekt.

Väl inne på affären så slutade det med att jag köpte ett skärp till Kamran för Fars Dag. Jag visar det till er senare han kommer att bli superglad.

Stor kram

Maria Montazami


nelly.com (3 nyheter för Dam & Herr)





Herr!!



Tiger Of Sweden - Dassey Shortleg
tiger of sweden
SEK 229





Björn Borg - Short Shorts Coffee/Ski
björn borg
SEK 199





Jack & Jones - Retro Flower Trunks
jack & jones
SEK 99







Dam!!



Pieces - Eva Striped Hipster 3-p
pieces
SEK 129





Pieces - Eva Hipster 3-p
pieces
SEK 129





Svea - Betty 2-pack Panties
svea
SEK 295




Kissie sa idag:




Efterlyses!!

I want these shooooes..!! Dom kommer från Nelly och vad jag vet fanns dom i olika färger.. Så det spelar ingen roll vilken färg, men har du ett par hemma i storlek 37/38 hemma och vill sälja/ge dom till mig skulle jag bli överlycklig! Ni som har dom eller vet hur man kan få tag på dom maila mig genast! [email protected]

 

 

 

 


Maria Montazami sa idag:





Mysigt va?!

Det här är mitt favoritställe i vår trädgård. Vi älskar att sitta här och kolla på TV och småmysa på kvällarna.




Play time!

Ett enkelt kort på Nicho och en granne i poolen.




Memorial Day

Idag firade vi Memorial Weekend och vi hade en liten BBQ hemma hos oss. Men först var Kamran tvungen att fixa våra trädgårdslampor som hade brunnit ut.. Ser ni honom bland växterna????





nelly.com (3 nyheter för Dam & Herr)




Herr!!




Santiago Pant

humör
SEK 899




Humanity - Word Bracelet Long
humanity

SEK 599




Levi Strauss - Denim Sawtooth

levi strauss
SEK 899






Dam!!




Silk Print Strap Dress
filippa k
SEK 2400





Serious Sally by Rut m.fl. - Checkie Boyfriend Shirt
serious sally by rut m.fl.
SEK 199





Timeless - Fast
timeless
SEK 499





Kissie sa idag:





Dagens shopping

 

 








Känner mig jättesöt =)

Nu ska jag + Rosanna + Per-Robin gå på eventet som är på Josefinas ikväll! Roligt va? Ingen alkohol blir det, absolut inte. Är fortfarande sjuk och fattar egentligen inte varför jag ens har kläder på mig..? När jag är sjuk annars ligger jag som en zoombie i mjukisar tills jag är frisk igen, haha!

Ikväll har jag den nya genomskilniga skjortan + öronge i ena örat, passar mig bra! Har allt hår på ena sidan också med ett hårspänne, trendy.. Känner mig jättesöt idag fast jag är så sjuk som jag är, skönt va?!

 

 

 

 


Posh24:





Kristen och Taylor möter sina australiensiska fans!

Den 1 juni 2010
Kristen och Taylor möter sina australiensiska fans!
Akta så inte Edw...vi menar Robert blir svartsjuk! Alla miljoner Twilight-fans!
Twilight-stjärnorna Kristen Stewart och Taylor Lautner har nyligen landat i Australien för att promota deras nya film Twilight Saga: Eclipse movie som snart har världspremiär! Som vanligt så möttes de av en hel hord med skrikande vampyr-fans på flygplatsen och åkte sedan vidare för att träffa fler galna Twilight-fans (Twihards) i Luna Park och svara på deras frågor!







Speidi gör slut - Är det på riktigt?!

Den 1 juni 2010
Hmm, är uppbrottet mellan de två på riktigt?!
Som vi berättade i helgen kom Heidi Montag med ett uttalande om att hon ska lämna sin man Spencer Pratt och att hon ska flytta ut från deras gemensamma hem i Los Angeles (läs mer om det här!). Men igår kväll kom ännu en nyhet: Heidi ska nu starta upp en ny TV-show med hennes kompis och före detta "The Hills"-stjärnan Jennifer Bunney och de två tjejerna ska flytta ihop! Hmm, mycket intressant - Speidi går skilda vägar precis i tid för Heidis nya TV-show? Det verkar lite för bekvämt och lämpligt om ni frågar oss! Vi tycker att uppbrottet mellan Heidi och Spencer verkar vara ett falskt PR-trick - vad tror ni? Är uppbrottet på riktigt eller är det enbart till för att väcka uppmärksamhet?







Kändistätt hos Kommissarie Späck!

Den 1 juni 2010
Kändistätt hos Kommissarie Späck!
Bildbyrå: Stella Pictures
Puss på dig Fredde! Linus Raudsepp och Unni Drogge Sanna Bråding med vän Sonja Alde med vän Leif Andrée (Kommissarie Späck!) Fredde Granberg med vän Coola Per Moberg Lars Leijonborg med son Markoolio med Jessica Westergård som har en bulle i ugnen Elin Klinga med son Cecilia Frode med vän Per Schlingman med vän Tobbe Blom och Karolina Persson Lennart Ekdahl med barn Mårten Andersson med vän Anne Lie Ryde med vän Mårten Andersson med vän Dragomir Mrsic (Snabba Cash) med vän Per Moberg och Jarmo Mäkinen Cissi Elwin
Som vanligt var det kändistätt när den röda mattan rullades ut för galapremiär på Rigoletto. Denna gång var det den nya svenska polisfilmen "Kommissarie Späck", med Fredde Granberg som regissör, som visades. En galen komedi som bjöd på mycket skratt men kanske inte får någon guldbagge direkt..

Vi kunde se skådisarna Johan Hedenberg, Leif Andrée, Cecilia Freode och sist men inte minst Per Moberg på plats och de verkade alla väldigt nöja med sina insatser. Efter filmen bar det av till glamourösa Café Opera där det bjöds på mat och dryck. Wow, vilket kväll! När är nästa galapremiär?






Strandpatrullen: Halle Berry visar upp sin bikinikropp!

Den 1 juni 2010 Städar lite på stranden - bra jobbat! Ser mysigt ut!
Den nyblivna singeln och Hollywood-stjärnan Halle Berry var lyckligt lottad som fick spendera sin Memorial-semester på stranden i Miami! Hon såg självklart helt fantastisk ut i en mintgrön bikini och vit keps och det är härligt att se att hon har ett leende på läpparna igen efter hennes uppbrott. Kanske har det något att göra med den söta killen som hon såg ut att vara så bekväm med? Det finns inget som gör dagen lite härligare än att hänga på stranden med en heting!






Katy Perry hotar skivbolag med graviditet!

Den 1 juni 2010 Paret planerar även ett bröllop!
Wow, vad håller Katy Perry på med? Hon ska snart påbörja sin turné för hennes andra album och hon är en liten diva när det kommer till hennes turnéschema! Katy har berättat för alla som vill lyssna att hon vill ha mer fritid den här gången, till skillnad mot när hon var på turné med hennes debut album, med anledningen att hon nu är i ett förhållande med sin fästman Russell Brand. Katy vet exakt hur hon ska få sin vilja igenom också! Hon säger att om hon tycker att hennes turnéschema är för hektiskt, kommer hon att sluta att ha skyddat sex med Russell och därmed bli gravid, något som självklart skulle förstöra hela turnén! Ojoj, är det här hennes konstiga sätt att berätta för oss andra att hon och hennes man planerar att skaffa barn snart?! (Källa: TheSun)






Vem bar den bäst - Kate eller Naomi?

Den 1 juni 2010
Kate Hudson bar den här glittrande byxdressen från Stella McCartney när hon var ute och festade i New York nyligen och en annan New York-bo, Naomi Watts, bar samma dress men matchade den med en snygg jacka och gula klackar i satin. Vem tycker du bar den bäst?






Visste du att alla dessa stjärnor var vänner?

Den 1 juni 2010 Rob Lowe Robert Downey Jr och hans fru Susan Barbara Streisand och James Brolin Ser bra ut! Tom Hanks & Rita Wilson January Jones Adrien Brody
Det var en stor kändissamling i Malibu igår och för en gångs skull var det inte en tillställning som hölls på röda mattan! En privat "Memorial Day"-fest hölls i Malibu och det var stjärnor överallt! Gwen Stefani och Gavin Rossdale var där med sin familj och även riktiga superstjärnor från Hollywood, så som Tom Hanks och Robert Downey Jr med sina respektive, och alla såg ut att vara riktigt goda vänner av alla leenden och den avslappnade känslan att döma! Vår favorit på festen var Adrien Brody som var superhet i sin motorcykel-outfit! Ta en titt på bilderna ovan och se vilka som var på plats i Malibu!







Spanien älskar Miley!

Den 1 juni 2010
Miley Cyrus senaste album "Can't Be Tamed" har precis släppts och det har redan sålt platina! Igår var hon på plats i Spanien för att träffa sina spanska fans och det var en enorm folksamling på Villamagna Hotel där hon fick sin fina platina-tavla. Grattis Miley, det är inte bara Spanien som älskar dig, du har nått toppen och är populär i hela världen!

Kolla musikvideon "Can't Be Tamed" på msnvideo!!






Streetstyle: Vad stjärnorna hade på sig i veckan!

Den 1 juni 2010 Whitney Port Lindsay Lohan  Gwen Stefani Lady Victoria Hervey Pixie Lott Sarah Jessica Parker Mollie King Fergie Fearne Cotton Rachel Bilson
Sommaren är verkligen här nu! Alla visar lite mer hud och sätter på sig lite lättare och riktigt somriga kläder, och det gör även stjärnorna! Den här veckan såg vi några riktigt snygga fashionistor på stan i städer som Los Angeles och New York, bland andra Lindsay Lohan och Rachel Bilson! Här är några av stjärnorna som vi la märke till!





















Kan ju inte blogga på min födelsedag....;)

Tjo!!

Ja som ni kanske märkte så blev de inge bloggande på min födelsedag...men hade inte tid!! För först på morgonen så skulle man stressa iväg till bussen (brukar alldrig gå upp så tidigt!!) för klassen skulle mötas där och tror ni inte jag va först där av alla??? Jo såklart...men men, sen så skulle vi bli avprickade och sen åka upp till borlänga...kolla på några hjälpmedel inom vården och sen blev de Shopping!! Inhandlade allt förutom dom svarta skorna (fanns inte) Men visar allt sen!! Sen efter de så blev de hem och ha kalas med familj och släkt!! De va jätte kul och blev massa med tårta och philadelpia- (vet ej hur de stavas) -glass:D:D:D

Ha de gött// kevin!!

RSS 2.0