Wednesday!!

Jaha då var det onsdag (ledig) och har jobbat två dagar sen man kom hem från Öland!!

Har haft det hur bra som helst, sol varje dag och gjort en massa kul! Och har tagit det LUGNT! Ingen stress och inte kollat på klockan alls! 

Man behöver verkligen komma iväg ibland så man får koppla ifrån sig omvärlden och bara njuta, pyssla om sig själv (vilket många glömmer i dagens  stress-samhälle!) 
Tycker sånt är viktigt för (glömmer i mitt fall väldigt ofta) att ibland måste man tänka på sig själv o tänka igenom hur man själv mår! 

Så idag tog jag och mamma oss en riktig långpromenad på 2h, riktigt skönt! Sitter nu ute son ni ser och njuter ut av solen och min stadiga frukost! Kvarg med hallon och blåbär, en ägg-macka med ost och sen tropisk juice!

Kan den här onsdagen börja bättre!?:D




Hoppas ni också får en toppen dag! :D

Dagens Musikval!!

 

Dagens Musikval!!

 
 
Den här spelar jag flitigt i min iphone!! Ni hittar även låten längst ner på min spotify-lista! :) 

Take A Walk!

Nu ska jag äntligen ut och ta mig en lång promenad! Längesen nu:) Känner att jag verkligen behöver frisk luft. Sitter så mycket framför dum burken direkt efter jobbet, någon som känner igen sig!?....Nej nu ska det bli ändring på saker och ting! Ska börja äta nyttigare och sluta med allt skräp mat. 

Fick reda på ett blodprov igår...inte bra nyheter! Måste få upp mitt järnvärde i blodet, så ska verkligen ta tag i allt nu, vill bli piggare!!



Wednesday Insporation!

Godförmiddag!:P

Direkt när jag vaknar då brukar jag kolla på min instagram, idag vart det home-inspiration! 
Älskar verkligen att få inspiration från andras hem och att man kan hitta något liknande och snyggare. Och om det är billigare + snyggare...ja kan det bli bättre!? 


Ni kanske har märkt att jag har fastnat väldigt mycket för det här med inspiration till hemmet och inredning...men det är ju så himla kul!! Att få göra om och fräscha till i sitt hem och att få vara stolt och inte skämmas över att bjuda hem familj, släkt och vänner är ju himla kul! Och lite kul att se andras reaktioner och höra vad dom tycker och tänker:) 





Dagens Musikval!!

 

RSS 2.0