Posh24:





Kristen och Taylor möter sina australiensiska fans!

Den 1 juni 2010
Kristen och Taylor möter sina australiensiska fans!
Akta så inte Edw...vi menar Robert blir svartsjuk! Alla miljoner Twilight-fans!
Twilight-stjärnorna Kristen Stewart och Taylor Lautner har nyligen landat i Australien för att promota deras nya film Twilight Saga: Eclipse movie som snart har världspremiär! Som vanligt så möttes de av en hel hord med skrikande vampyr-fans på flygplatsen och åkte sedan vidare för att träffa fler galna Twilight-fans (Twihards) i Luna Park och svara på deras frågor!







Speidi gör slut - Är det på riktigt?!

Den 1 juni 2010
Hmm, är uppbrottet mellan de två på riktigt?!
Som vi berättade i helgen kom Heidi Montag med ett uttalande om att hon ska lämna sin man Spencer Pratt och att hon ska flytta ut från deras gemensamma hem i Los Angeles (läs mer om det här!). Men igår kväll kom ännu en nyhet: Heidi ska nu starta upp en ny TV-show med hennes kompis och före detta "The Hills"-stjärnan Jennifer Bunney och de två tjejerna ska flytta ihop! Hmm, mycket intressant - Speidi går skilda vägar precis i tid för Heidis nya TV-show? Det verkar lite för bekvämt och lämpligt om ni frågar oss! Vi tycker att uppbrottet mellan Heidi och Spencer verkar vara ett falskt PR-trick - vad tror ni? Är uppbrottet på riktigt eller är det enbart till för att väcka uppmärksamhet?







Kändistätt hos Kommissarie Späck!

Den 1 juni 2010
Kändistätt hos Kommissarie Späck!
Bildbyrå: Stella Pictures
Puss på dig Fredde! Linus Raudsepp och Unni Drogge Sanna Bråding med vän Sonja Alde med vän Leif Andrée (Kommissarie Späck!) Fredde Granberg med vän Coola Per Moberg Lars Leijonborg med son Markoolio med Jessica Westergård som har en bulle i ugnen Elin Klinga med son Cecilia Frode med vän Per Schlingman med vän Tobbe Blom och Karolina Persson Lennart Ekdahl med barn Mårten Andersson med vän Anne Lie Ryde med vän Mårten Andersson med vän Dragomir Mrsic (Snabba Cash) med vän Per Moberg och Jarmo Mäkinen Cissi Elwin
Som vanligt var det kändistätt när den röda mattan rullades ut för galapremiär på Rigoletto. Denna gång var det den nya svenska polisfilmen "Kommissarie Späck", med Fredde Granberg som regissör, som visades. En galen komedi som bjöd på mycket skratt men kanske inte får någon guldbagge direkt..

Vi kunde se skådisarna Johan Hedenberg, Leif Andrée, Cecilia Freode och sist men inte minst Per Moberg på plats och de verkade alla väldigt nöja med sina insatser. Efter filmen bar det av till glamourösa Café Opera där det bjöds på mat och dryck. Wow, vilket kväll! När är nästa galapremiär?






Strandpatrullen: Halle Berry visar upp sin bikinikropp!

Den 1 juni 2010 Städar lite på stranden - bra jobbat! Ser mysigt ut!
Den nyblivna singeln och Hollywood-stjärnan Halle Berry var lyckligt lottad som fick spendera sin Memorial-semester på stranden i Miami! Hon såg självklart helt fantastisk ut i en mintgrön bikini och vit keps och det är härligt att se att hon har ett leende på läpparna igen efter hennes uppbrott. Kanske har det något att göra med den söta killen som hon såg ut att vara så bekväm med? Det finns inget som gör dagen lite härligare än att hänga på stranden med en heting!






Katy Perry hotar skivbolag med graviditet!

Den 1 juni 2010 Paret planerar även ett bröllop!
Wow, vad håller Katy Perry på med? Hon ska snart påbörja sin turné för hennes andra album och hon är en liten diva när det kommer till hennes turnéschema! Katy har berättat för alla som vill lyssna att hon vill ha mer fritid den här gången, till skillnad mot när hon var på turné med hennes debut album, med anledningen att hon nu är i ett förhållande med sin fästman Russell Brand. Katy vet exakt hur hon ska få sin vilja igenom också! Hon säger att om hon tycker att hennes turnéschema är för hektiskt, kommer hon att sluta att ha skyddat sex med Russell och därmed bli gravid, något som självklart skulle förstöra hela turnén! Ojoj, är det här hennes konstiga sätt att berätta för oss andra att hon och hennes man planerar att skaffa barn snart?! (Källa: TheSun)






Vem bar den bäst - Kate eller Naomi?

Den 1 juni 2010
Kate Hudson bar den här glittrande byxdressen från Stella McCartney när hon var ute och festade i New York nyligen och en annan New York-bo, Naomi Watts, bar samma dress men matchade den med en snygg jacka och gula klackar i satin. Vem tycker du bar den bäst?






Visste du att alla dessa stjärnor var vänner?

Den 1 juni 2010 Rob Lowe Robert Downey Jr och hans fru Susan Barbara Streisand och James Brolin Ser bra ut! Tom Hanks & Rita Wilson January Jones Adrien Brody
Det var en stor kändissamling i Malibu igår och för en gångs skull var det inte en tillställning som hölls på röda mattan! En privat "Memorial Day"-fest hölls i Malibu och det var stjärnor överallt! Gwen Stefani och Gavin Rossdale var där med sin familj och även riktiga superstjärnor från Hollywood, så som Tom Hanks och Robert Downey Jr med sina respektive, och alla såg ut att vara riktigt goda vänner av alla leenden och den avslappnade känslan att döma! Vår favorit på festen var Adrien Brody som var superhet i sin motorcykel-outfit! Ta en titt på bilderna ovan och se vilka som var på plats i Malibu!







Spanien älskar Miley!

Den 1 juni 2010
Miley Cyrus senaste album "Can't Be Tamed" har precis släppts och det har redan sålt platina! Igår var hon på plats i Spanien för att träffa sina spanska fans och det var en enorm folksamling på Villamagna Hotel där hon fick sin fina platina-tavla. Grattis Miley, det är inte bara Spanien som älskar dig, du har nått toppen och är populär i hela världen!

Kolla musikvideon "Can't Be Tamed" på msnvideo!!






Streetstyle: Vad stjärnorna hade på sig i veckan!

Den 1 juni 2010 Whitney Port Lindsay Lohan  Gwen Stefani Lady Victoria Hervey Pixie Lott Sarah Jessica Parker Mollie King Fergie Fearne Cotton Rachel Bilson
Sommaren är verkligen här nu! Alla visar lite mer hud och sätter på sig lite lättare och riktigt somriga kläder, och det gör även stjärnorna! Den här veckan såg vi några riktigt snygga fashionistor på stan i städer som Los Angeles och New York, bland andra Lindsay Lohan och Rachel Bilson! Här är några av stjärnorna som vi la märke till!





















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0