Posh24:





Kim Kardashian drar på sig mjukisarna!

Den 29 maj 2010
Kim Kardashian drar på sig mjukisarna!
Birkin -väskan lyfter outfiten lite!
Det händer inte ofta men ibland så väljer till och med Kim Kardashian att skippa klackar och stuprörsjeans till förmån för sina favoritmjukisar! Vi är vana vid att se henne perfekt sminkad och superchic så vi blev faktiskt lite förvånade när vi såg henne på stan i mjukisar och en vit t-shirt. Inte för att hon inte var snygg, för det var hon självklart ändå!





Kristin Cavallari hotar avslöja The Hills-hemligheter!

Den 29 maj 2010
Kristin Cavallari hotar avslöja The Hills-hemligheter!
Undrar vad för chockerande detaljer hon kan avslöja?
Som ni vet så börjar tv-serien The Hills närma sig slutet men Kristin Cavallari är fast besluten att tjäna så mycket pengar hon kan innan hon blir arbetslös! Kristin har nämligen avslöjat att hon väldigt gärna vill skriva en bok om alla hemligheter och intriger som pågår när kamerorna inte är på! Enligt henne själv så hindrar hennes kontrakt henne från att prata om serien men när kontraktet slutar gälla så finns det inget som stoppar Kristin från att berätta allt! Vi kan inte vänta!





Vem bar den bäst- Tyra eller Kim?

Den 29 maj 2010
Supermodellen Tyra Banks visade upp sin slimmade kropp i denna Rachel Roy-klänning på Daytime Emmy Awards menan tv-stjärnan Kim Kardashian bar den på ett event i Los Angeles. Båda matchade klänningen med liknande hudfärgade pumps men lyckades ändå sätta sin egen prägel på den! Vem tycker du lyckades bäst?





Den här veckan har allt handlat om Sex and the City!

Den 29 maj 2010 Sarah Jessica Parker vid världspremiären i New York i måndags! Inspireras av Carrie Bradshaws snygga stil! I tisdags var det dags för premiär i Sverige! Vi tog en titt tillbaka på Carries fantastiska stil! De fyra damerna bara älskar röda mattan!
Som ni redan vet vi det här laget så älskar vi Sex and the City! Den fantastiska serien som sänts i över ett decennium blev till en succéfilm och nu, ännu en film - är det inte underbart?! Just den här veckan har vi fokuserat extra mycket på Carrie och hennes bästa vänner i New York, då Sex and the City 2 hade premiär över hela världen i torsdags och flera olika förhandsvisningar har ägt rum i veckan!

Den här veckans hetaste Sex and the City artiklar;
- Spana in alla bilder från världspremiären av Sex and the City 2 i New York här!
- Inspireras av Carrie Bradshaws stil här!
- Det var ju även en premiär i Stockholm i veckan! Bilderna hittar ni här!
- Vi tog oss en närmare titt på Carries olika stilar genom åren! Ta en titt du också!
- De fyra damerna bara älskar röda mattan! Spana in alla bilderna här!





Rima är inte Dougs enda tjej!

17:37 den 29 maj 2010 Kanske stämmer ryktena inte ens?
Miss USA 2010 Rima Fakih var med på Mets-träningen i Queens, New York igår eftermiddag och hade ett stort leende på läpparna. Frågan är hur glad hon är efter att Doug Reinhardt setts hålla hand med en annan tjej i LA? Vi får väl hoppas att Rima är medveten om att hon inte är den enda tjejen i Dougs liv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0