Takida vägrar att spela för Kungahuset!

Den 27 maj 2010
Takida vägrar att spela för Kungahuset!
Bildbyrå: Stella Pictures
Robert Pettersson menar att bandet kommer ned för att spela för sina fans i Stockholm! Hela bandet samlat tillsammans på Rock Björnen 2009! Takida på scen Takida vill inte bli förknippade med bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling!
Oj, här var det ord och inga visor! Det svenska rockbandet Takida ska spela för sina fans under festivalen "Love Stockholm 2010" som går av stapeln på nationaldagen den 6 juni. De enda kravet de hade var att de absolut inte ville bli förknippade med bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling och därmed Kungahuset och arrangörerna för festivalen med "tema kärlek" gick med på detta - ett avtal som nu är brutet!

"Den överenskommelsen bröts direkt. Fel budskap sändes ut i och med första annonsdagen" säger Takidas sångare Robert Pettersson till Nöjesbladet. "Vi är enade i bandet att vi inte vill bli förknippade med kungahuset. Vi kommer bara ner för att spela för alla stockholmare och Takida-publik" fortsätter han.

Det är dock många som vill sjunga och spela för Victoria och Daniel inför deras bröllopsdag och enligt arrangörerna skedde det ett misstag då de antog att de som uppträder, vill uppträda för just bröllopet. Men Takida vill det verkligen inte! Jaja, vi hoppas att det inte ska bli några större problem än såhär! Takida ska i alla fall spela enligt plan under festivalen som pågår mellan den 6 och 19 juni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0